Norsk Kommunalteknisk Forening

Landsmøte 2024: Forslag til nye vedtekter og valgkomité

"Samfunnet, kommune-Norge og NKF er i endring. 2024 er et landsmøteår og det ligger an til en del endringer i vedtektene til NKF. Her har jeg samlet de viktigste endringene som jeg håper Landsmøte 2024 vedtar," skriver styreleder i NKF, Kjetil Wold Henriksen i forkant av landsmøtene høsten 2024. Du finner påmelding til landsmøte, dagsorden og sakspapirer med vedlegg her.

Landsmøte i 2024. Styreleder Kjetil Wold Henriksen er klar for landsmøte i 2024. Her som nyvalgt styreleder under landsmøtet i 2022. Foto: Kjell Jørgen Holbye.

Norsk Kommunalteknisk Forening

Arealnøytralitet og beredskap: Er vi rigget for fremtiden?

Færre ansatte, flere eldre, fortsatt flyktningstrøm og en krig som ikke går over, det er klart at beredskap blir viktig i årene som kommer. Her er noen av våre inntrykk og flere spennende opptak fra Arendalsuka 2023.

Fra panelsamtalen om klimaingeniører i norske kommuner. Skjermdump: bygg.no

NKF bygg og eiendom

Læring møter inspirasjon i Tromsø denne høsten

I møte med en svakere kommunal økonomi og endret demografi, blir det avgjørende å utnytte de mulighetene som finnes for å spare tid og penger. Jobb smartere 2024 gir deg en unik plattform for å oppdatere deg, dele kunnskap og diskutere løsninger når vi rigger kommunen for fremtiden.

Vi gleder oss til Jobb smartere i Tromsø, 17.-18. november. Foto: Sindre Haarr

NVE

Mye energieffektivisering i norske kommuner

Norske kommuner gjennomfører mange gode tiltak for mer effektiv energibruk, viser en undersøkelse NVE har gjennomført. NKF er stolte over et godt samarbeid med NVE og ser frem til å lansere læringsmoduler på NKF Læring i tiden som kommer.

Solceller pa taket NTNU Erik Due NVE 23