NKF byggesak

Vil du være med å teste CoPilot i byggesak?

Byggesaksamlingen i Molde ga oss inspirasjonen til å starte opp et fagprosjekt med bruk av MS Copilot for byggesak. Vil du være med? 

Sammen i Rosenes by: Nettverksrådgiver Bjørg Kristin Langnes og adm. dir. i NKF, Kirsti Kierulf var denne uken i Molde på nettverksmøte i byggesak. Foto: Kirsti Kierulf

Norsk Kommunalteknisk Forening

Hva betyr en ny nasjonal digitaliseringsstrategi for deg?

Forrige uke lanserte Regjeringen en ny nasjonal digitaliseringsstrategi. – Norge har alle forutsetninger for å bli verdens mest digitaliserte land. Nå kommer taktskiftet i digitaliseringen av Norge, sa en selvsikker statsminister Gahr Støre under lanseringen i Trondheim. Men hva betyr lanseringen for deg som jobber i kommunen?

Fremtidens digitale Norge

KLP og NKF

Få bedre oversikt over kommunens byggøkonomi!

16. oktober kan du bli kjent med Politikerdashbordet utviklet av NKF og KLP Skadeforsikring. Her kan kommunen se tilstandsgrad på kommunens bygg og simulere ulike vedlikeholdsbudsjett ovenfor politisk ledelse. I tillegg kan du høre mer om KLPs nye rådgivningstjeneste som tilbyr analyse og tiltak for energiøkonomisering i kommunens bygg.

Politikerdashbord illustrasjonsbilde mai 2024

Bygg og eiendom

Enebakk kommune i gang med trådløs styring av sine bygg

Som én av de første kommunene i landet, tar Enebakk kommune nå i bruk trådløs eiendomsteknologi for å styre egne bygg.

F.v: Christian Hope, Steinar Byberg Hansen (innkjøpsleder i Enebakk kommune) og Henrik Kirkeby Wara (arbeidsleder med ansvar for brann og energi i Enebakk Kommune)