Norsk Kommunalteknisk Forening

Landsmøte 2024: Forslag til nye vedtekter

"Samfunnet, kommune-Norge og NKF er i endring. 2024 er et landsmøteår og det ligger an til en del endringer i vedtektene til NKF. Her har jeg samlet de viktigste endringene som jeg håper Landsmøte 2024 vedtar," skriver styreleder i NKF, Kjetil Wold Henriksen i forkant av landsmøtene høsten 2024. Du finner påmelding til landsmøte og dagsorden her.

Landsmøte i 2024. Styreleder Kjetil Wold Henriksen er klar for landsmøte i 2024. Her som nyvalgt styreleder under landsmøtet i 2022. Foto: Kjell Jørgen Holbye.

Norsk Kommunalteknisk Forening

Møt oss under Arendalsuka

Hvert år samles det offentlige, næringsliv og organisasjoner i Arendal for å diskutere utfordringer, muligheter og løsninger. I år står NKF skulder til skulder med næringsliv, stat og kommuner på Bygg Arena Arendal.

NKF er tilstede under Arendalsuka 2024. Her fra Norsk Vann sin debatt om Oslofjorden i 2022. Foto Sindre Haarr

Kunnskapsdeling for et bedre samfunn

Kurskalenderen

Planlegg ditt kompetanseløft for 2024. Du finner kurs og konferanser innen plan, byggesak, bygg, eiendom, veg og park i kurskalenderen og eLæringstilbud på NKF Læring.

NKF logo org

NKF Læring

Drømmer du om å bli en digital mester?

NKF har kompetanse on demand for alle som ønsker faglig påfyll før sommerferien. På NKF Læring finner du blant annet "Digital mester", "Introduksjon til vinterdrift", "Kompetanseprogram for folkevalgte", "Energieffektivisering" og "Universell utforming i planlegging". Du kan enkelt bruke Microsoftkontoen din for å logge på kursportalen.

Oversikt kompetanseprogram for folkevalgte 24